Nu er tilmelding til 2019 sæsonen åben i GolfBox - klik her

Tilmelding til Holdturnering foretages i forbindelse med tilmelding til Møllemændene. Når vi har overblik over hvem, der ønsker at spille holdspil, vil I slutningen af april få besked om, hvordan I skal registrere jeres holdsammensætning. Det er forsat muligt at tilmelde sig holdturneringen, selvom du ikke har et hold eller aftaler på plads. Vi vil finde holdkammerater til dig, så tøv ikke med at tilmelde dig.

Bemærk:

Banen er reserveret til Møllemænd om onsdagen i sæsonen til de løbende turneringer, og tee-time kan reserveres 14 dage før spilledag. Møllemænd skal via GolfBox selv foretage reservation af tee-time. I perioden fra kl. 13:00 – 17:00 er "Boldrende" ligeledes forbeholdt Møllemænd. Tider om onsdagen frigøres til alle øvrige spillere 7 dage før tee-time. 

I 2019 sæsonen er den første løbende turneringsdag onsdag d. 1. maj. For at give dig muligheden for at reservere tid 14. dage før, skal du have tilmeldt dig Møllemændene senest 15 april. Du kan sagtens vente med tlmelding til Møllemændene til sidst på måneden, men du får så bare ikke muligheden for at reservere din foretrukne tid før 7 dage før spilletid.

Pbv

Michael Bo Friis