Tilmeldingerne til Møllemænd 2019 via GolfBox er i gang, vi forventer dog stadig flere tilmeldinger. Hvis du er det mindste i tvivl om du skal deltage, bør du her på hjemmesiden læse propositionerne og turneringsplanen - tilsæt gode stunder med alle de andre Møllemænd. Så er du fremme ved det, der på nu-dansk kaldes en "No-Brainer" - et tilbud du bare ikke bør sige nej til.

Ved tilmelding skal du angive ønske om deltagelse i Hulspil og Holdturnering. Vi har modtaget flere henvendelser om holdsammensætning, og vi er opmærksom på at du ikke ved tilmelding kan angive holdkammeratter eller hold. Frygt ikke - hjælpen er under udarbejdelse, og du vil blive kontaktet med udgangen af april, når du har meldt dig til holdturneringen, og vi har overblik alle Møllemænd, der ønsker at spille holdspil. Og Ja, I kan selv vælge hvem i ønsker at komme på hold med !! 

Matchledelsen tilbyder at hjælpe de, der ikke har lavet aftaler med holdkammerater - så finder vi et hold.

Tålmod er den bedste kur lige nu :-)

pvb
Michael Bo Friis
 
PS
Carsten Nyboe er trådt ind i Møllemændenes bestyrelse som Sekretær og Kommunikationsansvarlig. Tak til Carsten for at træde til og yde et stykke frivilligt arbejde.