I august måned spiller vi to anderledes formater.

Onsdag d. 7. august (over hele dagen) spiller vi med Fire Våben og en Putter. Der spilles almindelig stableford med fuldt handicap. Spilleren vælger inden start på runden, hvilke ialt fire jern og/eller køller han ønsker at medbringe på runden samt én putter (der må kun medbringes fire clubs + putter). Der kan ikke udskiftes jern, køller eller putter under runden, og der kan ikke lånes fra andre spillere. Der præmier som på en almindelig onsdag, og runden er tællende i den gennemgående Pointturnering. Runden er ikke handicapregulerende. Husk at bestille tid i GolfBox inden tirsdag kl. 12:00.

Månedsturneringen d. 28. august med gunstart kl. 15:00 spiller vi Fourball/Best Ball. 2-mandshold sammensættes tilfældigt via GolfBox. Der spilles med fuldt handicap, og der tælles stableford point til holdet. Der spilles i 2 lige store rækker med præmier til de 3 bedste hold i hver række. Ved lige score, sorteres på laveste totale handicapsum (decimal) og derefter lodtrækning. Ved efterfølgende fællesspisning er der præmieoverrækkelse. Husk tilmelding i GolfBox inden manddag kl. 12:00.

VIGTIGT

I forbindelse med gunstarter og tilhørende fællesspisning skal tilmelding ske inden mandage kl. 12:00 af hensyn til madbestilling i restauranten, som skal bestille råvare mandag eftermiddag. Tilmelding efter dette tidspunkt vil derfor som udgangspunkt blive afvist, idet vi ønsker at sikre at der er en passende mængde mad til de Møllemænd, der rettidigt har tilmeldt sig.

Handicapsystemet ændres til næste år. Måden ens handicap beregnes ændres fra reguleringer baseret på den seneste stablefordscore, til en gennemsnitsberegning.  Af de 20 (tyve) sidste indberettede scores, vil gennemsnittet af de 8 (otte) bedste være udtryk for dit handicap. Du kan finde information på DGU’s hjemmeside her. Det er derfor vigtigt at du i løbet af 2019 får registret 20 scores i GolfBox, således at du fra starten af 2020 har et retvisende og fair handicap.